Tentoonstelling: Gods Licht

12-10-2022

Regelmatig ziet May-May Meijer Gods Licht. Haar spiritualiteit is gevormd tijdens haar behandeling voor psychosegevoeligheid in de Rembrandthof, in 2014. In die moeilijke periode vatte zij liefde op voor de Vituskerk en Christus, en zij is inmiddels een bekend gezicht binnen onze geloofsgemeenschap. Zij legt als fotografe haar ervaringen met licht vast.

In samenwerking met de Vituskerk organiseert May-May een fototentoonstelling met de naam Gods Licht vanaf zondag 16 oktober tot en met 31 oktober. Pastoor Dresmé opent de expositie aan het einde van de mis van zondag 16 oktober. De tentoonstelling is vrij toegankelijk voor iedereen. Met één van de foto’s van God’s Licht exposeert May-May volgend jaar op de Biennale of Contempary Sacred Art in Menton, Frankrijk.

May-May spreekt de hoop uit dat de foto’s van God’s Licht bijdragen aan wereldvrede, een eind aan honger en zorg voor de natuur. Samen op naar: Een Wereld Waarin Alle Kinderen Kunnen Spelen. Zie voor meer informatie: www.may-maymeijer.nl

Ander nieuws

OEKRAÏENS JEUGDKOOR DZVINOCHOK/ VOGNYK TE GAST IN HILVERSUM

Alpha-cursus in dekenaat Hilversum

Nieuwe datum ouderavond Vormsel 2024-2025

Nieuwsoverzicht